Μεταφορές Μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και στην Κύπρο 2310 41 41 21 | 6973 742 762
Υπεύθυνη Μετακόμιση • Αμεση Εξυπηρέτηση 24 ώρες και αργίες • Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ


Α  Ξ  Ι Ο Π Ι Σ Τ Ι  Α Λ Φ Α  Σ Φ Α Λ Ε  Ι  Α    

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα

Η Εταιρεία Μετακομίσεων – Μεταφορών δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και των μετακομίσεων στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι χάριν των στοιχείων της συνέπειας και του επαγγελματισμού κατάφερε πολύ γρήγορα να αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα στη συγκεκριμένη αγορά.
Με ιδρυτή τον Βασίλειο Ζώτσικα, η εταιρεία μετακομίσεων ΑΛΦΑ έθεσε εξαρχής προτεραιότητά της
την ΣΥΝΕΠΕΙΑ την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις μετακομίσεις.

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην συσκευασία και μεταφορά οικοσκευής και εξοπλισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων δημιούργησε,
σε συνδυασμό με την παροχή οικονομικών προτάσεων που συμφέρουν τον καθένα, μια ανταγωνιστική δραστηριότητα η οποία περιλαμβάνει μόνο ικανοποιημένους πελάτες.

Με πληθώρα μεταφορών και μετακομίσεων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της “ΑΛΦΑ” θεωρείται δεδομένη ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε ανάγκη πελάτη, όσο απαιτητική και αν είναι, πάντα φυσικά μέσα στα πλαίσια της λογικής.

Οι μετακομίσεις, οι μεταφορές, η επαγγελματική συσκευασία αντικειμένων, η αποθήκευση των αντικειμένων στις εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, τα ανυψωτικά μηχανήματα, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες και βρίσκονται στην διάθεσή σας όποτε τις χρειαστείτε.

   

Ακολουθήστε μας

facebook tweeter google plus
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη ΑΛΦΑ | ΑΣΦΑΛΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Μετακόμιση
sitemap
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2014 ALPHA ZOTSIKAS