Μεταφορές Μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και στην Κύπρο 2310 41 41 21 | 6973 742 762
Υπεύθυνη Μετακόμιση • Αμεση Εξυπηρέτηση 24 ώρες και αργίες • Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας

Μετακομίσεις Φοιτητών

Είσαι φοιτητής; Το ταξίδι της ενηλικίωσής σου έχει ήδη αρχίσει, και γνωρίζουμε ότι έχεις περιορισμένο budget σε αυτή τη σημαντική φάση της ζωής σου. Μια απλή μεταφορά πόρτα-πόρτα για έναν φοιτητή μπορεί να ξεκινήσει από τα 40€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε ακριβώς το κόστος της μετακόμισης σας και να σας προτείνουμε με ποιον τρόπο μπορείτε να μειώσετε κατά πολύ το κόστος της μετακόμισης.

Μετακομίσεις Φοιτητών σε Θεσαλλονίκη

Κάνε το πακετάρισμα: Το ‘χεις; αν ναι κανε το πακετάρισμα της φοιτητικής οικοσκευή σου, και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μειώσεις το κόστος της μετακόμισης σου. Προσοχή όμως στην ασφάλεια, σε κάθε περίπτωση μη αγνοήσεις τις συμβουλές μας. Επικοινώνησε μαζί μας, προμηθεύσου υλικά συσκευασίας και θα σε βοηθήσουμε με τις συμβουλές μας τι να προσέξεις. Εχουμε αρκετά μεγάλη εμπειρια σε μετακομίσεις φοιτητών.

Δε χρειάζεσαι ανυψωτικό: Έχεις λίγα πράματα, μπορείς να τα κατεβάσεις στο πεζοδρόμιο κανένα πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο μειώνει ακόμη περισσότερο το κόστος μια και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε μόνο για μεταφορά των πραγμάτων και όχι για μια ολοκληρωμένη μετακόμιση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θέλετε να μετακομίσετε στη Θεσσαλονίκη απο κάποια άλλη πόλη, μπορούμε με συνδυασμό μεταφορών να ρίξουμε το κόστος της μετακόμισης σας κατά 50%. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας.

   

Ακολουθήστε μας

facebook tweeter google plus
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη ΑΛΦΑ | ΑΣΦΑΛΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Μετακόμιση
sitemap
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2014 ALPHA ZOTSIKAS