Μεταφορές Μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και στην Κύπρο 2310 41 41 21 | 6973 742 762
Υπεύθυνη Μετακόμιση • Αμεση Εξυπηρέτηση 24 ώρες και αργίες • Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας

Μείωσε το κόστος της μετακόμισης

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάτε το κόστος μιας μετακόμισης. Όπως έχετε ήδη καταλάβει και από άλλα άρθρα μας είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές και ασφαλής λύσεις για εσάς. Κάποιους από αυτούς τους παράγοντες είναι τα εργατικά, υπηρεσίες ανύψωσης, αμπαλάρισμα, συναρμολόγηση επίπλων, πακετάρισμα ρούχων. Αν έχετε λοιπόν τις κατάλληλες γνώσεις και διαθέτετε τον χρόνο και την θέληση, τότε μπορείτε να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης σας επιλέγοντας να διεκπεραιώσετε μόνοι σας κάποιες από αυτές της εργασίες.

Κάνε εσύ το πακετάρισμα: Το ‘χεις. Αν το έχεις κανε εσύ το πακετάρισμα και μείωσε το κόστος. Προμηθεύσου υλικά συσκευασίας από την εταιρεία μας και μπορείς να επιλέξεις να πακετάρεις τα υαλικά, ή τα ρούχα ή οτιδήποτε νομίζεις ότι μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε το κόστος για το πακετάρισμα από την εταιρεία μας καθώς η εμπειρία μας και εξειδικευμένο προσωπικό μας κάνει το πακετάρισμα της οικοσκευής σας πολύ γρήγορα και με αρκετά χαμηλό κόστος. Αν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας προσπαθήστε το, αλλιώς αφήστε το πακετάρισμα σε εμάς. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και αποφεύγετε τις ζημιές και την αταξία.

Απλή μεταφορά: Έχετε λίγα πράματα τα οποία θέλετε να τα μεταφέρετε εσείς; κανένα πρόβλημα μπορείτε να τα κατεβάσετε στο δρόμο και εμεις να αναλάβουμε την μεταφορά από “πόρτα σε πόρτα”.

Μείωσε το κόστος της μετακόμισης

Συνδυασμός μεταφοράς: επιλέγοντας την συνδυασμένη μεταφορά αυτό σημαίνει ότι θα εκτελέσουμε την μεταφορά μετακόμιση σας παράλληλα με κάποια άλλη μεταφορά οικοσκευής. Παράδειγμα αν έχετε επιλέξει η ημερομηνία της μεταφορά σας να είναι 23 του μήνα, εάν η εταιρεία μας κοντά σε αυτή την ημερομηνία  έχει ήδη προγραμματισμένο δρομολόγιο για τον προορισμό σας τότε θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε και τις δύο μεταφορές την ίδια μέρα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης σας έως και 50%.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει συχνά μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη προς όλες της μεγαλουπόλεις της Μακεδονίας. Καλέστε μας για να μάθετε τα προγραμματισμένα δρομολόγια μας.

 

   

Ακολουθήστε μας

facebook tweeter google plus
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη ΑΛΦΑ | ΑΣΦΑΛΗΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Μετακόμιση
sitemap
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2014 ALPHA ZOTSIKAS